vírusirtás, pc javítás, pc javítás otthon, számítógép javítás, számítógép javítás otthonában, pc szervíz, pc szervíz háznál, számítógép szervíz, számítógép szervíz helyszínen, pc szerelés, pc szerelés otthon, számítógép szerelés, számítógép szerelés Budapest, pc szerelő, számítógép szerelő házhoz megy, vírusirtás,

vírusirtás, pc javítás, pc javítás otthon, számítógép javítás, számítógép javítás otthonában, pc szervíz, pc szervíz háznál, számítógép szervíz, számítógép szervíz helyszínen, pc szerelés, pc szerelés otthon, számítógép szerelés, számítógép szerelés otthonában, pc szerelő, számítógép szerelő házhoz megy, vírusirtás,

vírusirtás

Védekezzünk a számítógépes kártevők ellen!

Manapság a legnagyobb esély a vírusfertőzésre az internetes böngészés és levelezés alatt történik.

Napjainkban a számítógépen futtatott szoftverek és ezekkel létrehozott dokumentumok, adatbázisok vagy más adatok előállításának költsége mellett szinte eltörpül az alkalmazásukhoz szükséges hardver értéke. Manapság a legtöbb adatsérülést nem a megbízhatatlan hardver, inkább a szándékos vagy véletlen rongálás okozza. A szándékos rongálás leggyakoribb fajtája a vírus.

A számítógépes feldolgozással létrehozott adatok vannak legjobban kitéve a sérülés veszélyének, hiszen maguk a programok általában egyszerű újratelepítéssel helyreállíthatók, míg az adatok visszanyerése - biztonsági mentések hiányában - akár lehetetlenné is válhat.

Manapság két szakkifejezést lehet legsűrűbben hallani a Zero-Day és a Zero-Hour technológia. A vírusok alapvető működési mehanizmusa alapján fejlesztették ki, hogy amíg a vírusirtó cégek a saját termékük vírusadatbázisát frissíteni tudják az új kártevő ellenszerével, addig se legyen védtelen a számítógépünk. Jelenleg ez a legjobb védelmi módszer az új támadások kivédésére. Fontos, hogy ezek a technológiák nem helyettesítik a vírusadatbázis-alapú védelmet, a két megoldás együtt jelent jó megoldást. Régebben elég volt hetente vagy naponta frissíteni a vírusadatbázist, de napjainkban ez nem elegendő, ezért a vezető vírusvédelmi cégek naponta többször is frissítik adatbázisukat, amelyet az interneten küldenek ki automatikusan a felhasználóknak.

Szakértők szerint akkora a vírusok ismeretének hiányában a felhasználók által a vírusokkal összefüggésben okozott adatvesztések és károk, mint amit ténylegesen a vírusok romboló tevékenysége folyamán történik.

A felhasználók segítésére több vírusvédelemmel foglalkozó cég fejlesztett ki internettel rendelkezők részére INGYENES VÍRUSELLENŐRZŐ szoftvert, amellyel megvizsgálhatjuk a számítógépeinket, hogy ne csak akkor jöjjünk rá, hogy baj van, amikor már késő.

Ha segítségre van szükségük, akkor keressenek meg minket!

Keressenek meg minket és mi segítünk: e-mail

2006.06.17.

FŐOLDAL

Számítógép javítás otthonában, PC szervíz helyszínen, Számítógép szerelő házhoz megy, - Adatmentés, adat helyreállítás, - Vírusirtás, PC installálás, Pc doki, - Internet szerelés, smc router beállítás, - Irodai Számítógép hálózat üzemeltetése, javítása, - Használt számítógép, használt PC eladása, - Weboldal készítés, domain, keresőoptimalizálás, - Informatikai szervíz háznál, http://www.szamitogepjavito.hu